Over ons

Over ons

Wij zijn er trots op geheel onafhankelijk van wie en van welke instelling dan ook te werken. Daardoor kunnen we garanderen dat we onder alle omstandigheden onpartijdig en bijzonder kritisch plannen, voorstellen en producten onder de loep nemen. Zo blijft úw belang gewaarborgd. In de praktijk krijgt u te maken met Frank Ruis en Brigitte Schuijt. Beiden hebben reeds geruime tijd samen gewerkt. Frank Ruis (1968) heeft na eerdere studies al meer dan 20 jaar ervaring in de financiële wereld. Hij heeft onder andere zijn sporen verdiend bij de Hypotheekshop. Frank Ruis is dan ook Erkend Hypotheekadviseur. Als mediator heeft hij zich gespecialiseerd op het gebied van scheidingsmediation. Bovendien is hij als gecertificeerd financieel planner toegelaten tot het register van de Stichting Certificering FFP. In 2013 is Frank afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam in de richting Master Financieel Planning (MFP). 

Ook partner in business Brigitte Schuijt (1968) is gediplomeerd hypotheekadviseur. Zij heeft 10 jaar als accountmanager zakelijke relaties gewerkt bij de ING Bank. Bovendien heeft zij haar makelaarsdiploma behaald en is zij in de makelaardij werkzaam geweest. Naast onze registratie in het handelsregister (nr. 51804875) van de Kamer van Koophandel (Amsterdam), zijn we bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten) geregistreerd onder nummer 12039876. Onder nummer 300.014419 treft u ons aan in het register van het KiFiD (Klachteninstituut Financiële Dienstverlening). En onder meldingsnummer 1470437 zijn we ingeschreven bij het CBP (College Bescherming Persoonsgegevens).

Onze medewerkers worden uitsluitend beloond op basis van een vast, marktconform salaris. Artkel 1:120 van de Wft is op onze organisatie niet van toepassing.

algemene voorwaarden